mY wOrDs

## aPpreciATe wHo & wHaT aROunD uRsELf ##

Monday, January 12, 2009

x tau nak buat apa????

aduh......
nak buat apa ya???pukul 1 pagi dah ni..esok class pkl 2...bnda nak study pun banyak but no mood la...atau boleh juga dipanggil..MALAS...
so sekarang buka media player layan lagu....boleh la layan lagu 'BIG ASS' new album ni..'POTATO' pun best..aku dengar setiap ari dalm keta..siap beli yang original...sebab cetak rompak dah x kuarkan cd la..terpaksa la kalau nak dengar..huhuhhuhu....
magazine pun berderet tunggu aku nak membeleknya...kecian korang..nanti neyrat baca korang ya..sabar ek...
tadi baru abis settle print notes microP. penat la klas isnin direct. yang esok pula ada class malay u je pukul 2 smpai 4. terlebih senang pula..x tau lecturer nak masuk ke x esok..3 weeks dah x masuk...nasib baik malay u je....
ahad ari tu p klas angklung....best la..dapat belajar music angklung..aku pun kenal angklung melalui toi AF je..kalau x, x kenal juga...entah apa bnda..asal angklung dari indonesia..rasa macam bersemangat sangat nak study angklung tu...lecturer dia BESH!!!!!!!!boleh la ada extra skill main music even dalam kategori traditional...dulu minat main gitar but separuh jalan je sebab takut jari jadi kasar...hahahahaha..last2 minat nyanyi je la..sebab yang tu je yang tau..tu pun nyanyi dalam toilet je....bukannya terror pun....aku minat sangat lagu rock. x tau kenapa sejak dulu lagi. my fiance selalu pening dengan lagu dalam keta aku. so bila dengan dia kena dengar lagu 'pheaciwit'..aku bukan benci kategori tu..juz boleh dengar je..nak minat tu takdalah sangat..takut juga minat rock aku ni x hilang..nanti bakal mak mentua pengsan pula dengar lagu yang aku pasang...hahahaha.....tapi aku rasa minat ni akan hilang akan mengikut pertingkatan umur...hopefully!!!!
bayangkan time concert taxi dgn fahrenhiet ari tu my fiance x nak p lepak depan stage...bila nampak muncung aku dah panjang baru dia ajak aku p depan untuk menari bersama p teek, p phuang, numi dan fon....tu pun masa kob taxi kuar...kira enjoy la juga even sekejap je...my fiance kata menantu mak ni semua benda baik cuma menari khayalak ramai je belum hilang..nong akan cuba ubah ya p phat...juz wait n see....

5 comments:

apei budak kampung said...

belajar kat mana?

asrullita said...

tdo je lagi bagus...hahhahhhahahahhahahhahhahahahahhahahahahhahah

-JoE- said...

wooo... perlis mai... :)

neyrat khunphithak said...

UNIVERSITI MALAYSIA PERLIS

Abg Cik said...

Hai!
Blog yang menarik juga..


kunjungi kami:

http://toifc.blogspot.com