mY wOrDs

## aPpreciATe wHo & wHaT aROunD uRsELf ##

Thursday, July 16, 2009

morning sickness!!!!

im already pregnant!!!!!!
juz 8 weeks melalui anggaran my aunty..
belum p jumpa doctor tu check officially...
my mum kata still early...
tapi yang x laratnya...
letihnya alahan ni..nak makan pun x lalu..abis kuat 5 sudu nasi je..
kadang2 dah makan pun boleh vomit lagi...
aduh....letih la camni...
ni ke dikatakan morning sickness....
nak p class pagi2 pun x larat..x larat nak drive but gagah juga ke class...
bila smpai class, sejuk air cond lagilah menambah pening dgn loya...
dalam 1 week 3 kg dah turun...
kesiannya my baby..cmna nak membesar ni...
tadi aku p cari doctor kat unimap clinic..dia bagi ubat loya dengan multivitamin...
hopefully this medicine will help me k...
please pray for my good health...

3 comments:

JST said...

Tahniah la,, cepat sungguh kamu pragnent. Nampaknya betul2 subur. Tak lama lagi nak jadi mama.. dan mungkin kerap bangun tengah2 malam. heheheheeee

cRd said...

TAHNIAH CAH NY...cepat ya..hehe
anyway biasala awal2 xleh mkn.. chg pn brt turun gak..tp nt dlm ms nk msk 3@4 bln,selera mkn akan b'+ n brt bdn akan b'+ mcm chg skrg... hehe

anyway d cai duai nah... if free,kita chatting k..leh sembg2

alphon said...

Tahniah la,tak lama lagi dapat
menimang cahaya mata.kalau pompuan
cantik macam mak nya.kalau laki hensem macam bapa nya